Sammen med Sandven AS og Motorpool arrangerer vi Geilos Største Påskeparty på Kikut! Langfredag smeller det, og vi er klare for FULL FEST

Vi rigger til med en STOR utescene, bardisker, griller. Med siste bit av vinter kombinert med sol som varmer og TOPP stemning blir dette en perfekt påskefeiring! Ta med gode venner og familie og bli med på festen du også.

HVA SKJER:

Dato: 15. april 2022
Tid: kl12 – 19
Sted: Utenfor Kikut Mat & Vinstue
Billetter: 200kr per person
ID:18 – Sjekk av legitimasjon ved inngang. Medbrakt drikke er ikke tillatt.
Det vil bli satt opp et eget 20års område.

BESTILL PLASS HER

PROGRAM:

Loveshack

Back to the 80s! Nå kan du drømme deg tilbake i tid, nyt musikken og kast deg med på festen sammen med Loveshack. De garanterer deg en forrykende stund med låter fra artister som Europe, Lionel Richie, Nik Kershaw, VanHalen, Billy Idol, Mr. Mister, Bon Jovi osv..

DJ Hella

Eivind Hella, en DJ av høy klasse fra musikkmetropolen Bergen! Du kjenner han kanskje fra Ricks i Bergen hvor han ofte briljerer med fengende remixer og egenproduserte låter. Hella sine låter er som spesialproduserte for påskestemning og sol. Gled deg!

Åge Sten Nilsen med Full Circle Show

Her byr det på variert musikk, garantert noe for enhver smak! Åge spiller både egenprodusert og cover-musikk, og dette blir en konsert som tar den gjennom flere tiår. Med alt fra rock’n’roll til melankolsp pop blir det TOPP stemning på Kikut med Åge Sten Nilsen og hans Full Circle Show.

MAT OG DRIKKE:

Salg av øl, vin og cider, enkel grilling, bord og benker inne på området.

BUSSER OG PARKERING:

Det er ikke parkering på Kikut. Vi anbefaler å parkere ved Geilohallen og ta shuttlebuss til Kikut! Bussen vil gå fra Geilohallen via Geilojordet før den suser opp til Kikut. Det kjøres shuttle fra kl. 11 – 16. Bussen kjører retur fra Kikut kl. 18.30.

Har du ski? Ta heisen opp! Vi kjører kveldskjøring frem til kl. 19 så alle som spenner på seg skiene også kommer seg ned igjen til Vestlia.

Dette blir vilt, bli med du også

BESTILL PLASS HER