«Du er i fokus hos oss»

Hos Sandven AS etterstreber vi at du som kunde skal føle deg like godt ivaretatt uansett om du er i markedet etter billigere bruksbil, eller bil i millionklassen. Forskjellsbehandling er et ukjent ord i våre lokaler.

Sandven AS ble startet i 1997 med ambisjoner om å bli best på det vi driver innen.
I Tyskland er vi etablert med Sandven Hamburg AS hvor vi har erfarent personell som håndplukker biler hovedsaklig fra Tyskland, men også andre europeiske land for norgesimport.
Sandven hadde samlet omsetning på ca 800 millioner kroner i 2014.

I tillegg til at vi er merkeforhandler for merkene Jaguar og Land Rover, har vi en salgsstab med mange års erfaring på langt flere merker.
I løpet av året selges det flere hundre biler på bestilling fra kunder. Har vi ikke din drømmebil på lager så bruker vi gjerne tid sammen med deg for å finne den rette bilen for deg!
Sandven AS er en av Norges største importører av nyere bruktbiler med alle garantier og verkstedsgodkjenninger.
Husk; Vi holder det vi lover.

I Sandven-gruppen har vi også autoriserte verksteder for BMW, Jaguar og Land Rover
Vi utfører selvsagt også EU-kontroller og reparasjoner på alle bilmerker, både personbiler og yrkesbiler på våres verksteder.


Sandven Kokstad AS

Sandven Kokstad AS

Vår første butikk hadde vi i Laguneparken, før vi flyttet til Fanaveien. I 2011 flyttet vi fra Fanaveien til disse flotte lokalene på Kokstad- som nå fungerer som vårt hovedkontor. Her er vi per i dag ni ansatte.

Sandven Service AS

Sandven Service AS

Sandven Service AS på Midtun er et moderne autorisert merkeverksted for service, garantiarbeid, EU og reparasjon av BMW og Land Rover. Uansett bilmerke, personbil og yrkesbil er du velkommen til Sandven Service AS for autorisert service, EU kontroll og reparasjoner